Laitteella on ongelmia internetiin yhdistämisessä!

Tekijä Themo Support, Muokattu Tue, 07 Sep 2021 klo 07:45 PM tekijä Themo Support

1. Varmista, että Themo saa virtaa ja se toimii koskettamalla laitteen etupaneelia.

Jos laitteessa ei ole virtaa, irrota etupaneeli ja tarkista, että takapaneelissa palaa punainen valo ja että etupaneelin pinnit eivät ole vääntyneet tai vioittuneet. Jos takapaneelin valo ei pala, tulee kytkennät tarkistaa ja tarpeen mukaan vaihtaa seinään asennetun Themon takapaneeli. Jos kyseessä on DIN-kiskoon asennettu Themo, niin virraton yksikkö tulee vaihtaa.

2. Uudelleenkäynnistä Wi-Fi -reititin.

3. Uudelleenkäynnistä Themo. Palautuuko yhteys internetiin? Jos tämä ei auta, niin vaihda seinään asennetun Themon etupaneeli tai DIN-yksikkö. Jos tämäkään ei auta, niin olethan yhteydessä tukeen: support@themo.io