Wi-Fi-inställningsprocessen fungerar inte, säger "anslutningen förlorad" och loopar tillbaka till början

Skapad av Themo Support, Ändrad den Sön, 18 aug. vid 2:04 E.M. efter Themo Support

När du konfigurerar Wi-Fi-anslutningen kan det hända att processen misslyckas och att du går tillbaka till början där du ombeds ansluta till Themo Wi-Fi igen. Efter det kan du inte slutföra Wi-Fi-inställningen.

De vanligaste orsakerna till att det händer är

• Din telefons mobildata är påslagen.
  • Ditt Wi-Fi-lösenord är felaktigt.
  • Du har flyttat för långt från Themo och din telefon har tappat kontakten med enheten.

Gör följande för att lösa problemet:

1. Stäng appen helt och hållet och öppna den sedan igen (starta om appen).

2. Gå till Wi-Fi-konfiguration.

3. När du har startat om steg 1/3 i Konfigurera Themo: "Anslut till Themos Wi-Fi" (se bilden ovan), gör du följande:

3.1. Stäng av mobildata på din telefon (det kan orsaka växling mellan nätverk).

3.2.  Kontrollera att du anger rätt Wi-Fi-lösenord (detta är det vanligaste misstaget).

3.3. Rör dig inte längre än 5 meter från din Themo-termostat under processen.

Om detta fortfarande inte löser ditt problem, vänligen kontakta support@themo.io