Mobilenheten kan inte ansluta till Themos Wi-Fi

Skapad av Themo Support, Ändrad den Sön, 18 aug. vid 2:04 E.M. efter Themo Support

På grund av de senaste ändringarna i policyerna för Google Chrome och Microsoft Edge fungerar inte Themos Wi-Fi-anslutning med dessa webbläsare. Om din Wi-Fi-inställning inte fungerar, använd Mozilla Firefoz eller Safari och gå till app.themo.io för att ansluta din Themo.

Du kan åtgärda problemet med din mobila enhet genom att ställa in Mozilla Firefox eller Safari som enhetens standardwebbläsare och därefter starta om Themo-appen.

Problemet uppstår när användaren efter att ha anslutit till Themos eget "lokala" Wi-Fi (t.ex. "Themo-xxxxxx) under enhetens installation inte kan fortsätta till nästa steg i processen.

Vi arbetar med att lösa detta problem.