Mobiililaitteeni ei yhdisty Themon Wi-Fiin

Tekijä Themo Support, Muokattu Mon, 04 Oct 2021 klo 02:19 PM tekijä Themo Support

Johtuen viimeaikaisista muutoksista Google Chrome ja Microsoft Edge -selainten käytäntöihin, Themon Wi-Fi -yhteys ei tällä hetkellä toimi kyseisissä selaimissa. Jos sinulla on ongelmia laitteen asennuksen kanssa, niin pyydämme ystävällisesti käyttämään Mozilla Firefox tai Safari -selaimia ja menemään osoitteeseen app.themo.io yhdistääksesi laitteesi.

Mobiililaitteiden kohdalla ongelman voi korjata asettamalla laitteen oletusselaimeksi Mozilla Firefoxin tai Safarin ja tämän jälkeen käynnistämällä Themo-sovelluksen uudestaan.

Ongelma ilmenee, kun mobiililaite on yhdistetty Themon omaan "paikalliseen" Wi-Fi -yhteyteen ("Themo-xxxxxx") laitteen konfiguraation aikana, mutta sovellus ei anna edetä asennuksessa.

Työstämme parhaillaan ratkaisua ongelmaan.