Painike ei toimi

Tekijä Themo Support, Muokattu Fri, 01 Oct 2021 klo 03:23 PM tekijä Themo Support

Kun kosketuspainike etupaneelissa ei reagoi painalluksiin, on mahdollista että lapsilukko on aktivoitu mobiilisovelluksesta. Toimi näin poistaaksesi lapsilukon:

1) Pidä painiketta pohjassa 15 sekunnin ajan (Themo vilkkuu kahdesti, kun lapsilukko on kytketty pois päältä)

2) Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä tukeen chatin kautta tai sähköpostitse: support@themo.io