Painike ei toimi

Tekijä Themo Support, Muokattu Tue, 07 Feb 2023 klo 01:24 PM tekijä Themo Support

Kun kosketuspainike etupaneelissa ei reagoi painalluksiin, on mahdollista että lapsilukko on aktivoitu mobiilisovelluksesta. Toimi näin poistaaksesi lapsilukon:

1) Pidä painiketta pohjassa 15 sekunnin ajan (Themo vilkkuu kahdesti, kun lapsilukko on kytketty pois päältä)

2) Poista lapsilukko mobiilisovelluksen kautta (Asetukset -> Lapsilukko)

3) Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä tukeen chatin kautta tai sähköpostitse: support@themo.io