Wi-Fi-asennusprosessi ei toimi, sanoo "yhteys katkennut" ja palaa takaisin alkuun.

Tekijä Themo Support, Muokattu La, 10 Elo klo 10:17 PM tekijä Themo Support

Kun määrität Wi-Fi-yhteyttä, prosessi saattaa epäonnistua ja palata takaisin alkuun, jolloin sinua pyydetään muodostamaan yhteys Themo Wi-Fi-yhteyteen uudelleen. Tämän jälkeen Wi-Fi-asennusta ei voi suorittaa loppuun.

Yleisimmät syyt tälle on:

• Puhelimen mobiilidata on päällä.
  • Wi-Fin salasana on väärä.
  • Olet liikkunut liian kauas Themosta ja puhelimesi on menettänyt yhteyden laitteeseen.

Ratkaistaksesi ongelman, toimi seuraavasti:

1. Sulje sovellus kokonaan ja avaa se sitten uudelleen (käynnistä sovellus uudelleen).

2. Siirry Wi-Fi-asetuksiin.

3. Kun olet aloittanut uudelleen vaihe 1/3 Configuring Themo: "Yhteyden muodostaminen Themon Wi-Fi-verkkoon" (ks. kuva yllä), toimi seuraavasti:

3.1. Sammuta puhelimesi mobiilidata (se voi aiheuttaa vaihtelua verkkojen välillä).

3.2.  Varmista, että kirjoitat oikean Wi-Fi-salasanan (tämä on yleisin virhe).

3.3. Älä siirry prosessin aikana 5 metriä kauemmaksi Themo-termostaatista.

Jos tämä ei vielä ratkaissut ongelmaasi, olethan ystävällisesti yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteeseen support@themo.io