Themon toimintatilat

Tekijä Themo Support, Muokattu Thu, 20 Oct 2022 klo 03:49 PM tekijä Themo Support

Themossa on kolme toimintatilaa. Voit vaihtaa tilaa manuaalisesti laitteesta tai mobiiliapplikaation kautta.

OFF-tila

OFF-tilassa termostaatti pitää lämpötilan tasaisesti "manuaalisessa" minimilämpötilassa, joka on säädettävissä 5 ja 12 celsiusasteen välillä (Jäätymisen Esto). OFF-tila ei vaadi internetyhteyttä toimiakseen.

Älykäs ohjelma (SLS)

Älykäs ohjlema -tilassa Themo seuraa asetettua viikko-ohjelmaa ja hyödyntää hinnan optimoinnin tuomia etuja. Termostaatti vaatii internetyhteyden WiFi-verkon kautta, jotta se voi noudattaa älyohjelmaa. Jos Themo on asetettu toimimaan Älykäs ohjelma -tilassa ja menettää internetyhteyden yli 24 tunnin ajaksi, niin termostaatti pitää lämpötilan OFF-tilan mukaisessa minimilämpötilassa. Lyhyet (alle 24 tunnin) yhteyden menetykset eivät vaikuta Älykäs ohjelma -tilan toimintaan.

Manual (käsikäyttö)

Manual -tilassa Themo toimii kuten perinteinen termostaatti, pitäen lämpötilan tasaisena kellon ympäri. Voit säätää manuaalisen tilan lämpötilaa joko fyysisesti laitteesta tai applikaation kautta. Manual -tila ei vaadi internetyhteyttä toimiakseen, mutta lämpötilaa ei voi säädellä sovelluksen kautta, jos yhteys on menetetty.