Wi-Fi -asetusten tekeminen ei onnistu. App sanoo "yhteys menetetty" ja palauttaa takaisin alkuun

Tekijä Themo Support, Muokattu Ke, 8 Helmi, 2023 klo 10:12 AM tekijä Themo Support

Konfiguroidessasi Themon Wi-Fi -yhteyttä, prosessi saattaa epäonnistua ja sovellus palaa taas takaisin kohtaan, jossa pyydetään yhdistämään Themon Wi-Fiin. Tämän jälkeen Wi-Fi asetusten loppuunsaattaminen voi estyä.

Yleisimmät syyt tälle on:

• Puhelimen mobiilidata on päällä.
  • Wi-Fin salasana on väärä.
  • Olet liikkunut liian kauas Themosta ja puhelimesi on menettänyt yhteyden laitteeseen.

Ratkaistaksesi ongelman, toimi seuraavasti:

1. Sulje ohjelma kokonaan ja avaa se uudelleen (uudelleenkäynnistä applikaatio).

2. Siirry Wi-Fi konfiguraatioon.

3. Kun olet saavuttanut uudelleen askeleen 1/3 Themon konfiguroinnissa: "Yhdistä Themon Wi-Fiin" (katso kuva), suorita seuraavat toimenpiteet:

3.1. Laita mobiilidata pois päältä puhelimestasi (tämä voi aiheuttaa siirtymisen verkkojen välillä).

3.2. Varmista, että olet syöttänyt oikean salasanan (tämä on yleisin virhe).

3.3. Älä liiku yli 5 metriä kauemmaksi Themosta prosessin aikana.

Jos tämä ei vielä ratkaissut ongelmaasi, olethan ystävällisesti yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteeseen support@themo.io